22 May 2012

Baile funk - "music" of Rio de Janeiro

Last weekend I had honor to visit a local show. It's called baile funk and it's party. Its visitors are mostly poor people from slums, but there are parties for not too low classes on a borders of slums.

Baile funk is a party. There are MC's which play music simply called funk. It doesn't have anything common with funk that is known in Europe or USA. Texts content a lot of violence, social injustice and sex. It's very simple. Singers are trying (or even not trying) to rap the text.

Here is a great exaple of what girls are doing. The move is called bum bum


 On show was a lot of girls with big asses shaking all time in front of my face... I think that for person from western world is this a lot of temptation. Girls are very comunicative and provocative.

Frankly I had to leave very quckly because...


Make your opinion yourself.

5 comments:

  1. Jestli tam bylo tohle, tak se ti ani nedivím, že jsi vzal nohy na ramena :-) a že ses červenal:-), holky si to zřejmě užívají a to řádně a kluci potom taky. Každopádně dobrá zábava na nedělní večer. Tady se holky kroutí tak nějak normálně, jako na každý druhý zábavě a po pravdě, jsem typ takový zábavy co tady popisuješ ještě nezažil.
    Fandore, ty kluku jeden, se nezdáš :-)

    ReplyDelete
  2. bylo to tam ostre o hubu, ale pry to ztratilo svoje kouzlo, kdyz uz to neorganizujou trafikanti...

    ReplyDelete
  3. Asi se to líbí klukům a holkám i bez fetu. O hubu jak to myslíš, jako že šlo do tuhýho protože se na tebe holka lepila a čekalo tam na ní 5dalších chlapců ? vysvětli co bylo o hubu.

    ReplyDelete
  4. vsichni tady chlastaji to jejich hnusne pivo a o hubu slo, protoze ty prdelkama kroutici holcicky jsou moc lakave a ja se tady nejak moc nechci zapletat do jakychkoliv uletu-vztahu. Uzivam si svoji pracovni napln a nerozptyluju se zbytecne :))

    ReplyDelete
  5. Jo takže je to tak, jak jsem si myslel, chápu..., hnusný pivo ? měl jsem jich tu všehovšudy 3-4 a docela se to dalo :-), plzeň to není, ale já nepivař. Doma si vařím v překapávači na kávu čaje a je to pitný:-)

    ReplyDelete